top of page

Jouw TWEEDEHANDS boetiek

Bij Marie Brocanterie bieden we onze trouwe klanten een breed assortiment aan dat voortdurend verandert. Alleen onze lage prijzen blijven steeds hetzelfde. Ook helpen we je graag verder bij het vinden van het juiste artikel voor de juiste prijs, afgestemd op jouw budget en wensen. We zorgen er ook voor dat jouw donatie- of handelsproces naar tevredenheid verloopt.

 

Wij bieden artikelen aan met een perfecte mix van goede smaak, kwaliteit en functionaliteit. Ons exclusieve assortiment is op verschillende manieren aantrekkelijk: onze kopers ontdekken leuke vondsten en koopjes en onze verkopers zijn tevreden met de winst die ze maken met hun artikelen.​

Tweedehands met klasse!

Onze aantrekkelijke webshop beantwoordt aan de winkelbehoeften van onze klanten. Bovendien trekt 'tweedehands' elk jaar meer kopers en verkopers aan, waardoor we ons assortiment voortdurend kunnen uitbreiden. Kom en ervaar zelf waarom Marie Brocanterie de beste keuze is voor het kopen en verkopen van tweedehands artikelen. Neem vandaag nog contact met ons op!

bottom of page