top of page

zo 21 jul

|

Sinte Mettetuin

Rommelmarkt

Vanwege het succes van de eerste editie in mei houden we nog een editie met meer standhouders! Verkoop jouw spullen en geef ze een tweede leven♻️

Rommelmarkt
Rommelmarkt

Tijd en locatie

21 jul 2024, 11:00 – 17:00

Sinte Mettetuin, Schaalstraat, 2800 Mechelen, België

Over het evenement

Heb je best nog wel wat spullen die een tweede ronde mee kunnen? Schrijf je in voor de rommelmarkt in de Sinte Mettetuin.

Je krijgt 6 meter plaats en dient zelf jouw tafels, stoelen en andere handige attributen mee te brengen. Jouw standje opzetten kan vanaf 9u, de markt start om 11u en eindigt om 17u.

Je bereikt de tuin met de auto voor 11u  via de lange schipstraat. In de tuin zijn geen auto's toegelaten, echter is het mogelijk om uit te laden aan de ingang van de tuin. Met een karretje stap je 2 minuten tot aan de plaats waar je jouw winkeltje kan opstellen. Parkeren kan in de buurt rond de stadskern. 

Vanaf 18u mag je met de auto terug in de lange schipstraat en kan je inladen opdezelfde wijze dan het uitladen. 

Deze editie zal er een mobiele toilet voorzien zijn alsook een foodtruck en bar.

Meer vragen? 

Laat het ons weten via info@mariebrocanterie.com

Warme groetjes 

Marie Brocanterie  

Tickets

  • Deelname rommelmarkt

    Je bent welkom vanaf 9u in de Sinte Mettetuin. De markt start om 11u en eindigt om 17u. Je krijgt 6 meter plaats en dient zelf jouw tafels, stoelen en andere handige attributen mee te brengen. Je bereikt de tuin met de auto voor 11u via de lange schipstraat. In de tuin zijn geen auto's toegelaten! Met een karretje stap je 2 minuten tot aan de plaats waar je jouw winkeltje kan opstellen. Inladen kan vanaf 18u via de lange schipstraat. Deze editie zal er een mobiele toilet voorzien worden.

    € 15,00
    +€ 0,38 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page